Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Neymar nije presudan'

Dunga otkrio zbog čega je Brazil izgledao tako slabo: 'Nije isprika, ali...'

Nogometaši Brazila eliminirani su u četvrtfinalu kontinentalnog prvenstva Južne Amerike od Paragvaja nakon slabijeg izvođenja kaznenih udaraca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paragvaj se plasirao u polufinale Copa Americe nakon što je s 4:3 slavio pri izvođenju kaznenih udaraca. Izbornik Brazila Dunga bio je razočaran ispadanjem svoje reprezentacije, no nije ga proglasio katastrofalnim. Štoviše, otkrio je brojne probleme s kojima se susretao protekla dva tjedna i nije želio Neymarovu suspenziju koristiti kao razlog ispadanja.

"Nema smisla oplakivati ispadanje. Moramo zasukati rukave i vratiti se svom poslu. Nastavljamo prema planu", rekao je Dunga pa objasnio s kakvim se sve problemima nosio.

"U posljednja dva tjedna čak 15 igrača se požalilo na virus. Ne govorim sad to da bih opravdao poraz, ali nije bilo lako igrati u takvoj situaciji. Neki su imali jake glavobolje, drugi su se žalili na bolove po cijelom tijelu, a treći su pak povraćali. Na poluvremenu utakmice sam morao izvaditi Williana, kao i nešto kasnije Robinha koji je ostao bez snage", otkrio je Dunga, pa odbacio Neymara kao ispriku za neuspjeh.

"Neymar je važan igrač Barcelone i reprezentacije Brazila, ali mi imamo i drugih kvalitetnih igrača", zaključio je Brazil.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider