Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Još ne znamo kad...'

Ništa od hrvatskog dvoboja u Primeri: Čop i dalje ozlijeđen

Hrvatski napadač propustit će još jednu bitnu utakmicu svog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zbog ozljede noge Duje Čop neće igrati u petak protiv Halilovićevog Sportinga iz Gijona čime će propustiti i drugu ligašku utakmicu zaredom, a zasad je nepoznato kada bi se mogao vratiti na teren, rekao je Hini glasnogovornik Malage Paco Caballos.

"Još uvijek ne znamo kada će moći igrati, no u petak neće biti sposoban za nastup."

Čop je ozlijedio mišić desne natkoljenice prije tjedan dana u utakmici protiv Valencije u kojoj je zabio vodeći gol u 14. minuti, a u 25. je napustio teren. Nakon toga je u subotu propustio gostovanje kod Deportiva, hrvatskog vratara Stipe Pletikose, na kojem je njegova momčad odigrala 3:3.

Malaga se nalazi na dvanaestom mjestu, a u petak igra doma protiv devetnaestog Sportinga za kojeg nastupa 19-godišnji Alen Halilović. Hrvatski izbornik Ante Čačić u ponedjeljak je prvi put pozvao Halilovića u A reprezentaciju za prijateljske utakmice protiv Mađarske i Izraela krajem mjeseca, dok se na popisu nije našao Duje Čop.

"Duje se dobro oporavlja od ozljede, u utorak je trčao sam, a idući tjedan bi mogao trenirati pojačanim intenzitetom", rekao je Caballos.

Čop je u posljednja dva nastupa za Malagu postizao golove, a ove sezone je tri puta zatresao mrežu i to protiv Rayo Vallecana, Real Sociedada i Valencije. Sudjelovao je u 23 utakmice i dva puta je asistirao za pogodak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider