Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Živimo u mraku'

Gazda Zagreba ispalio: Sve me ovo podsjeća na Zvezdu i Partizan!

Zagreb ove srijede u četvrtfinalu Kupa dočekuje Hajduk, a ta je utakmica podigla puno prašine jer su Splićani, nakon što su saznali za odgodu susreta Intera i Dinama, pokušali i samo odgoditi taj susret, ali domaćin nije pristao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U razgovoru za Hrvatski radio o tome je progovorio predsjednik i neslužbeni trener Zagreba Dražen Medić.

"Neozbiljno je dva dana prije utakmice tražiti odgodu. To nisu moji kriteriji već kriteriji uređenog sportskog natjecanja. To bi trebao biti stav sportske i nogometne javnosti", rekao je Medić.

Podsjetimo, Dinamo je još prije mjesec dana zatražio, a Inter pristao na odgodu, iako se proteklih dana više pisalo o tome kako se ne zna tko je tu odgodu tražio. Medića cijela ova hajka podsjeća na neka davna vremena.

"Živim u domovini koja bi trebala izgrađivati kriterije i stvarati istinske vrijednosti, a ne na tim primitivizmima i odnosima između dva kluba ili dvoje ljude. Trebali bi izgraditi kriterije po kojima bi se trebali svi ponašati, a mi to svedemo uvijek na Dinamo i Hajduk. To me u velikoj mjeri podsjeća na Zvezdu i Partizan ili Zvezdu i Dinamo, i živimo u tom mraku", zaključio je Medić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider