Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu mogli sletjeti

Drama u zraku: Mandžo i društvo nestali s radara u Italiji

Igrači Atletico Madrida proživjeli su pravu dramu u zraku prije nego su sletjeli u Torino gdje u utorak igraju utakmicu Lige prvaka protiv Juventusa…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, dok je zrakoplov letio iznad Alpa nestao je s talijanskih radara i nije mogao sletjeti. Pilot je radio krugove iznad grada na sjeveru Italije, a u posljednji trenutak, prije nego je namjeravao krenuti natrag u Madrid, avion se ukazao na talijanskim ekranima i sve je sretno završilo.

Marijo Mandžukić i igrači Atletica su oko 13 sati sletjeli u torinsku zračnu luku i krenuli prema hotelu. Prema posljednjim informacijama, nezgodu je prouzročio kvar na radarskoj mreži, priopćeno je s aerodroma.

Mandžukić, koji bi trebao biti u početnom sastavu, dobro poznaje Juventus. Prije dvije godine u Torinu je glavom postigao pogodak za Bayernovu pobjedu 2:0 u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Atletico Madrid, od kada ga vodi Diego Simeone, nikada nije izgubio od talijanske momčadi. U posljednje četiri godine odigrali su pet utakmica u kojima su pali Lazio, Milan i Juventus. Atleticu je dovoljan i minimalan poraz kako bi sačuvao prvo mjesto u skupini.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider