Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ošto se pobunili

'Dosta je izrugivanja, krađa i omalovažavanja svih koji vole Hajduk!'

Splitski HSLS odlučio je reagirati na ono što vide kao šikaniranje Hajduka i neravnopravan položaj u Prvoj HNL...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Splitska podružnica, zajedno s podružnicom mladih stranke oštro su se pobunili, samo što nisu ponudili niti jednog krivca za situaciju u kakvoj je, prema njima, splitski klub.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Uvrijeđeni i razočarani dugogodišnjim terorom kojem je HNK Hajduk izložen te kulminacijom koja se dogodila u zadnjoj utakmici (dvije kardinalne greške iz koje je primljen zgoditak te nedosuđeni jedanaesterac), želimo konačno reći 'Dosta'!

Dosta je krađa, izrugivanja i omalovažavanja svih koji vole Hajduk.

Dosta je da se čelnici Hajduka koji se bore sa raznim kriminalcima etiketaraju kao cinkaroši i žive pod policijskom zaštitom, a da se kriminalci nazivaju herojima i da slobodno šetaju.

Dosta je verbalnih i fizičkih napada na zaposlenike kluba, dosta je tendencioznog kažnjavanja igrača i trenera Hajduka, pripadnika Torcide, ali i svih navijačkih skupina, dosta je terora nad svim onima koji ne misle kao veliki vođa hrvatskog nogometa.

Dosta je ignoriranja i zaobilaženja Poljuda kao domaćina Hrvatske reprezentacije, dosta je da se Split i Hajduk nazivaju 'slučajevima'. Zaobilaženjem Splita kao domaćina, sve će više biti povika 'Ništa repka, samo Hajduk'.

I kao da nije dosta svega navedenoga, moramo još slušati kako pate oni i kako srce krvari upravo onima istima koji su zato zaslužni. Želimo da se ovo mučenje zaustavi i tražimo da se Grad Split izjasni prema hrvatskoj Vladi. Ne trebaju nam ministarske pričam ti priču već konkretna djelovanja. Grad treba snažno krenuti prema HNS-u, ministarstvu uprave, ministarstvu pravosuđa kao i Uefi koja bi trebala zaštititi poštenje i moral u nogometu.

Pomozimo našem stogodišnjaku da dostojno živi, zaustavimo ovo ponižavanje! Tražimo samo fer uvjete za sve. Ništa više i ništa manje!

Zdravi i veseli bili!

(Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider