Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Inter zainteresiran

Domagoj Vida održao obećanje dato Dariju Srni: 'Rekao sam mu'

Dinamo Kijev u nedjelju je i teoretski osigurao 14. naslov prvaka Ukrajine. Kijevska je momčad tako prekinula niz Šahtara od pet uzastopnih naslova. Učinili su to minimalnim slavljem nad finalistom Europske lige Dniprom, a gol je zabio Domagoj Vida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Dugo nisam osvojio naslov. Bio sam prvak u zagrebačkom Dinamu, a evo sada i u kijevskom", rekao je Vida za klupsku stranicu.

Dinamo je osvojio naslov ispred Šahtara u kojem igra Darijo Srna.

"Kada sam potpisao ugovor, obećao sam mom prijatelju Srni da ćemo ih skinuti s vrha. U tome smo uspjeli i jako sam sretan. Čestitke Dnipru i Šahtaru, ali je Dinamo ove sezone zaslužio naslov".

* Kako je Srna reagirao?

"Dario je bio prvi koji mi je čestitao".

Dinamo će iduće sezone igrati u Ligi prvaka.

"Svi smo to priželjkivali se i nadali se. Sada smo prvaci i igrat ćemo u najjačem europskom klupskom natjecanju. To je želja svakog igrača".

Za Vidu je navodno zainteresiran Inter.

"Ne razmišljam o tome. Imam ugovor s Dinamom još dvije i pol godine. Ovo je sjajan klub i nigdje mi se ne žuri. Čitao sam o tome na internetu, ali ostajem u Dinamu. Sviđa mi se u Kijevu", rekao je Vida pa se osvrnuo na ratno stanje u Ukrajini.

"Velika šteta zbog tih strašnih događaja na istoku zemlje. Svi smo zabrinuti zbog toga, ne samo ja. No, nadam se da će sve uskoro završiti i da će se stanje popraviti".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider