Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ludnica u montrealu

Igrači Real Madrida izazvali pravi kaos: Navijač zgrabio Benzemu

Tek što su stigli u Kanadu igrače Real Madrida dočekale su stotine obožavatelja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Real Madrida stigli su u Kanadu, točnije Montreal, gdje će nastaviti s pripremama za novu sezonu, a kasnije u SAD-u odigrati tri prijateljska ogleda u sklopu International Champions Cupa. Dolazak klupskog europskog prvaka izazvao je pomamu među lokalnim stanovništvom koje je pohrlilo pred hotel u kojem je autobus dovezao igrače.

Svi su htjeli uslikati ponajbolje nogometaše svijeta, a u tom su nastojanju neki ipak malo pretjerali. Jedan mladić želio je 'selfie' s Karimom Benzemom pa se probio kroz osiguranje, zgrabio francuskog igrača jednom rukom, a drugom pokušao 'udariti selfie'.

Osiguranje, koje je na prvu zaspalo, je brzo reagiralo nakon toga i oborilo mladića, te ga potom 'nježno' udaljilo u stranu. Ostali igrači Reala, uključujući trenera Zinedinea Zidane, lakše su se uspjeli probiti do hotelskih vratiju.

Recimo i da će na spomenutom International Champions Cupu zaigrati 11 momčadi: Barcelona, Bayern, Celtic, Chelsea, Inter, Leicester City, Liverpool, Manchester United, Milan, PSG i Real.

Madridski će klub odigrati tri utakmice u sklopu tog natjecanja. U Columbusu će 28. srpnja igrati protiv francuskog prvaka PSG-a, potom će u Ann Aboru (Michigan) tri dana kasnije igrati protiv Chelseaja, a turneju će zaključiti 4. kolovoza utakmicom protiv Bayerna u New Jerseyju. Upravo će taj posljednji ogled biti vrlo zanimljiv jer će na klupi bavarskog kluba sjediti bivši trener Reala - Carlo Ancelotti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider