Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nogometna groznica

Dok je cijeli svijet u Brazilu, Europa je u Kurilovcu

Nogometna groznica zahvaća cijeli svijet pa tako i Hrvatsku čiji reprezentativci u Brazilu otvaraju 12. lipnja Svjetsko nogometno prvenstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok će cijeli svijet biti na Mundijalu uz najbolje nogometaše svijeta, oni koji tek kreću njihovim stazama, dječaci uzrasta od 11 godina, iz devet europskih zemalja borit će se na nogometnim terenima SRC Kurilovec u Velikoj Gorici kroz 5. međunarodni turnir Alpas Cup Udarnik 2014.

Alpas Cup Udarnik održava se u vikendu 21. i 22. lipnja kada će se u glavnom turniru susresti 32 momčadi s pozivnicom i osam momčadi od dodatnih 24 kvalifikanata koje će na kvalifikacijskom turniru 17. i 18. lipnja izboriti kartu za veliku završnicu turnira. Ukupno će na travnjak istrčati osamstotinjak nogometaša.

Juventus F.C , FK Crvena Zvezda, FK Želježničar, SK Sturm Graz, AC Sparta Prag, GNK Dinamo, FK Bitola samo su neki od klubova s pozivnicom koji će se natjecati na ovome turniru limača, malih nogometaša koji će u sljedećih nekoliko godina stasati u europske nogometne zvijezde, a zbog čega ovaj jaki regionalni turnir prate skauti iz cijele Europe.

Festival nogometa sa međunarodnim karakterom na terenima SRC Kurilovec u Velikoj Gorici donosi istinsku čar dječjeg nogometa u kojem 11-godišnjaci pokazuju veliku sportski želju i talent, a klubovi iz kojih dolaze garancija su da su ti mališani europska nogometna budućnost. Da su te visine ostvarive pokazuje i naš Velikogoričanin Marcelo Brozović koji je od prvih koraka na Udarniku upravo ovih dana s Hrvatskom reprezentacijom otputovao za Brazil.

Više o turniru moći ćete saznati na konferenciji za medije koja se održava 17. lipnja 2014.g. u 13 sati na SRC Kurilovec, Sportska ulica 2A, Velika Gorica, na koju Vas sa posebnom zamolbom pozivamo.

Kako su turnir najavili sportski komentatori Željko Vela i Vlado Boban pogledajte na Youtube linku:

http://youtu.be/hoftDhvP2iM

ALPAS CUP UDARNIK 2014

Organizatori: NK Udarnik, Vegosport

Mjesto: SRC Kurilovec - Sportska ulica 2A, Velika Gorica

Kvalifikacije: 17. i 18. lipnja 2014.g.

Turnir: 21. i 22. lipnja 2014.g.

Sudionici: GNK DINAMO, OFK BEOGRAD, FK ŽELJEŽNIČAR, HNK GORICA, FC JUVENTUS, NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC, ACS TAMPA BRASOV, NK KAMEN IVANBEGOVINA, NK UDARNIK, HNK HAJDUK, FK IGMAN, FK PROLETER, NK DUGO SELO, NK ZET, FK CRVENA ZVEZDA, NK BISTRA, NK TRNJE, MFC PESCI, AC SPARTA PRAG, NK LOKOMOTIVA, NK HAJDUK PAKRAC, NK DOMŽALE, FK AUSTRIA BEČ, NK ZADAR, NK SLAVEN BELUPO, FG BITOLA, HNK RIJEKA, HNK CIBALIA, NK ILIRIJA, SK STURM GRAZ, NK OSIJEK, NK MARIBOR, NK ISTRA, NK PONIKVE + 24 KVALIFIKANTA

Turnir se održava pod pokroviteljstvom predsjednika dr. Ive Josipovića i Ministarstva znanosti, obrzovanja i sporta te uz podršku Hrvatskog nogometnog saveza i UEFA-e.

www.nk-udarnik.hr

www.vegosport.hr

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider