Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez ipak popustio

Dogovor je pao: Real odlučio pustiti Casillasa!

Iker Casillas sklopio je dogovor s Florentinom Perezom prema kojem krajem nadolazeće sezone može napustiti redove Real Madrida i to bez odštete.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju španjolskog AS-a Iker Casillas je želio napustiti Real Madrid ove godine, ali ga je predsjednik kluba nagovorio na ostanak i u ovoj sezoni.

Da bi to učinio, nastavlja španjolski dnevni list, Perez je morao obećati da će legendarnom vrataru dopustiti odlazak sa Santiago Bernabeua bez odštete budući da Casillasu ugovor ističe krajem sezone. U prijevodu, za očekivati je da Perez neće biti započeti pregovore s Casillasom oko novog ugovora.

NAJNOVIJE VIJESTI O LJETNOM PRIJELAZNOM ROKU

Bit će tada španjolskoj reprezentativnoj jedinici 34 godine što će reći i posljednja prilika za veliki ugovor u karijeri, a dogovori s Keylorom Navasom, Kostarikancem iz Levantea, koji je na pragu dolaska u vidu Casillasovog konkurenta idu u prilog tvrdnjama.

AS dodaje da Casillas mentalno nije u najboljem stanju nakon pogreške u finalu Lige prvaka koja je umalo Real Madrid koštala La Decime. Razlog je to njegovim slabijim izvedbama na Svjetskom prvenstvu u Brazilu gdje je svojim lošim izdanjima kumovao ispadanju Španjolaca s Mundijala već u grupnoj fazi. Također, dio navijača Real Madrida okrenuo mu je leđa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider