Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
270 minuta bez gola

Dobre vijesti za Dinamo: Arsenal stiže bez ključnog čovjeka obrane

Uoči gostovanja na Maksimiru u sklopu 1. kola Lige prvaka protiv Dinama menadžer Arsenala Arsene Wenger ostao je bez dokapetana Pera Mertesackera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački stoper Mertesacker doživio je prometnu nesreću u ponedjeljak, kada se po kišnoj autocesti vraćao kući s treninga. Izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu.

"Per je doživio prometnu nesreću na povratku kući s treninga. Bio je potresen, ali je prošao bez ozljede. Nijedno drugo vozilo nije sudjelovalo u prometnoj nesreći i nitko drugi osim Pera nije bio u vozilu", prenose britanski mediji.

Mertesacker se tek vratio treninzima Arsenala nakon što je izbivao dulje vrijeme zbog virusa koji je zaradio još u kolovozu. Nakon ove nesreće Mertesacker gotovo sigurno neće zaigrati u Zagrebu protiv Dinama, u utakmici koja je na rasporedu u srijedu s početkom u 20:45.

Njegovo mjesto u obrani ponovno će zauzeti Gabriel Paulista, koji je u posljednjih nekoliko utakmica ostavio jako dobar dojam. Naime, Arsenal u zadnjih 270 minuta nije primio pogodak u utakmicama Premierlige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider