Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Aktivirali klauzule

Dobar posao Rome: Za 32 milijuna eura doveli dva odlična igrača

Puno prije dana do kojeg su morali donijeti odluku, Giallorossi su reagirali i zakaparili dva pojačanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mohamed Salah i Edin Džeko novi su igrači Rome, koja je odlučila aktivirati klauzule u njihovim ugovorima s Chelseajem i Manchester Cityjem.

Za Salaha će Roma Chelseaju platiti 16 milijuna funti (21.6 milijuna eura), a za Džeku Cityju 8 milijuna funti (10.8 milijuna eura).

"Obojica su kod nas prvo došli na posudbu, a sada smo to pretvorili u konačne transfere nakon što smo uspjeli ispuniti sve dogovoreno", službena je izjava iz rimskog kluba.

Chelsea je 23-ogodišnjeg Salaha doveo još prije godinu i pol, on se nije najbolje snašao na Stamford Bridgeu, pa je posuđen Fiorentini u ovogodišnjem zimskom prijelaznom roku. Briljantne partije pružao je u dresu Viola, a kad je istekla posudba najbrža je bila Roma koja ga je privolila na dolazak na Olimpico.

Manchester City se ovog ljeta konačno odlučio riješiti 29-ogodišnjeg Edina Džeke, poslao ga je u Romu gdje je bosansko-hercegovački napadač dočekan poput kralja, a nakon uvodnih vrlo dobrih izdanja niti s Džekom čelnici Rome nisu dvojili, s tim da su ga dobili za dvostruko manje novca nego Salaha.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider