Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
situacija kod stadiona

Dnevnik Nove TV na Malti: Pogledajte kako su se kupovale ulaznice

Reporter Dnevnika Nove TV Stipe Sladoljev javio se UŽIVO s Malte gdje hrvatska reprezentacija igra posljednju utakmicu kvalifikacija za Euro.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednja dva dana u maloj otočnoj državi južno od Sicilije lokalni su organi reda imali pune ruke posla s hrvatskim navijačima. Domaći su mediji javljali kako je stiglo nešto manje od 400 Hrvata, a večer uči utakmice dogodio se i incident u jednom striptiz klubu u kojem redarsku službu čine pripadnici beogradskih Grobara. Njih su napali pripadnici hrvatskih navijačkih skupina nakon čega je uhićeno devet Hrvata.

Tijekom posljednjih dana s Malte su putem društvenih mreža stizale fotografije transparenata na kojima se domaće navijačke grupe obračunavaju i prijete čelnicima HNS-a. Pokušat će ući na stadion, ali domaći organi reda imaju jasnu naredbu da hrvatski navijači ne smiju na stadion u Ta' Qaliju, malom malteškom selu u blizini La Vallete.

Na Malti je i Stipe Sladoljev koji se UŽIVO javio u Dnevnik Nove TV.

''Utakmicu osigurava 150 policajaca i redara, tu je čak i vojska. Ne pamti se ovakvo osiguranje na Malti, a domaćini se sjećaju 2005. Kada su hrvatski navijači radili nerede. Karte se mogu kupiti s dokumentom koji nije hrvatski, ali u praksi vidimo da se ljude pušta i ako se procjeni da ne predstavljaju opasnost. Situacija je po tom pitanju kaotična, ali nije zabrinjavajuća''

Ekipa Dnevnika Nove TV tijekom dana je snimila hrvatske navijače, što su im rekli pogledajte u prilogu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider