Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I pozvao sve ostale

Dino Rađa upisao svoje ime u tematski park Hajdukovih navijača

Proslavljeni hrvatski košarkaš nastavio je podržavati narodni Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dino Rađa se priključio nastavku projekta udruge Naš Hajduk i upisao svoje ime u tematski park koji će biti izgrađen ispred stadiona Poljud.

Podsjećamo, prije nešto više od godinu dana udruga Naš Hajduk postala je vlasnik 24.53 posto dionica Hajduka. Te dionice kupili su od tvrtke Tommy za 35 milijuna kuna i obvezali se u idućih 10 godina platiti taj iznos. Počeli su impresivno, s prikupljenih više od četiri milijuna kuna u mjesec i pol protekle jeseni, a svi navijači koji tijekom godina otplaćivanja uplate barem 7.500 kuna dobit će svoje mjesto - ime i prezime - u tematskom parku na Poljudu.

Baš kao i u prvoj etapi prikupljanja novca za otkup, kada je donirao za sebe i svoja tri sina, Rađa je uplatio i za svoje mjesto u tematskom parku.

Legenda splitske i hrvatske košarke ujedno je i pozvao sve navijače Hajduka, a posebno brojne njegove kolege iz svijeta sporta, da svoju vjernost pretoče u sudjelovanje u otkupu dionica koje je označeno kao ključni projekt.

Iz udruge Naš Hajduk poručuju kako se donirati se može već danas u Odjelu za članstvo koje prije utakmice s Rudešom radi od 13 do 19 sati, na internetu u par jednostavnih koraka na www.nashajduk.hr ili u svim Društvima prijatelja Hajduka u Hrvatskoj i diljem svijeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider