Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"dali smo sve od sebe"

Dinamovi igrači ponosni na prvo poluvrijeme u Torinu

Dinamo je u Torinu upisao očekivani šesti poraz u Ligi prvaka ove sezone, ali prvak Italije dugo je lomio otpor mlađahnih Modrih...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamovi igrači su nakon poraza 0-2 u Torinu od Juventusa napomenuli kako su dobro stajali na terenu u prvom poluvremenu, no da je u drugom dijelu talijanski prvak napao i sretno zabio prvi gol koji ih je odveo do pobjede, a zagrebačku momčad i do šestog poraza u Ligi prvaka, s kojim je postao najgora momčad u povijesti Lige prvaka.

"Imali smo šanse iz kontri i polukontri, također par dobrih udaraca", rekao je Nikola Moro.

"U drugom poluvremenu smo pali, no to je normalno, jer je Juventus ekipa koja će se boriti za sam vrh, za naslov prvaka. Mi fizički nismo na ovom nivou ali što je tu je, možemo biti ponosni na sebe jer smo dali sve od sebe."

I Amer Gojak je istaknuo kako su u prvom poluvremenu imali nekoliko prilika za postići prvi pogodak ove sezone u Ligi prvaka, no protivničke mreže ipak su ostale netaknute.

"Nešto smo pokušavali u prvom poluvremenu, a u drugom dijelu je presudila njihova individualna kvaliteta. Fizički smo bili pali. Juventus je ipak klasa", rekao je Gojak.

Mario Šitum ističe da je Dinamo "dobro parirao zonom u prvom pouluvremenu".

"Teško su nam stvarali prilike, imali smo nekoliko udaraca i dobre polukontre. Time smo bili zadovoljni. No, eto, nedostajalo je sportske sreće kada se lopta odbila čovjeku koji vrijedi 100 milijuna i on ju pospremi u gol žmirečki", rekao je o Higuainovom vodećem pogotku Šitum.

"Na kraju, imam dojam da smo naivno izgubili. Sve smo dali za ovaj dres, no ovako nešto je bilo za očekivati protiv ovakvih ekipa u Ligi prvaka. Pa ipak, u sredini smo imali trojicu od 19 godina što je dobar zalog za budućnost", zaključio je Šitum.

Dinamo je nastup u Ligi prvaka ove sezone uzaključio bez boda i negativnom gol razlikom 0-15.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider