Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova kolekcija

Dinamove zvijezde u dresovima slavne generacije iz 1967.

Prvotimci Dinama Ante Ćorić, Marko Pjaca i Paulo Machado u lijepoj su sportskoj priči imali čast prvi isprobati novi gostujući dres Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prekrasan Puma žuti dres s crnim vertikalnim linijama od sada će biti zaštiti znak modre momčadi na gostujućim utakmicama, a promocija dresa održana je u Golf & Country Club Zagreb. Kako bi igrači mogli isprobati dresove prije nastupa u nekoj gostujućoj utakmici, klub je odlučio svojim modelima prirediti zabavno sportsko iznenađenje.
Mladi igrači Dinama s velikim su zanimanjem stigli na lokaciju sastanka gdje su zatim imali priliku sudjelovati u footgolfu – novom sportu koji ujedinjuje ekskluzivnost i preciznost golfa sa zabavom nogometa.

Obasjani suncem Ćorić, Pjaca i Machado upoznali su zanimljiv sport i na neobičnim terenima uživali u višesatnoj zabavi, a u svemu su im pomogli članovi kluba FootGolf Croatia. Modre su zvijezde u žutim dresovima pokazale svoje umijeće izvođenja slobodnih udaraca, dok je ponosni pobjednik bio mladi Pjaca kojem ovo nije bio prvi susret s footgolfom.

Osvježenje u kolekciji Dinamovih dresova vuče konce u slavnoj modroj povijesti i svima poznatoj generaciji 1967. koja je osvojila istaknuti Kup velesajamskih gradova. Modra momčad tada je na gostovanjima nastupala u prugastom crno-žutom dresu, a na ovaj način Dinamo će u uspješnu klupsku sadašnjost pokušati unijeti i dašak te vrijedne zlatne povijesti.

Predstavnici modre svlačionice bili su zadovoljni druženjem na footgolfu te su dali odlične ocjene i pohvale za novi žuti dres u kojem će nastupiti već u subotu, 9. kolovoza, na gostovanju kod NK Osijek u Gradskom vrtu. (Dinamo)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider