Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modri uvjerljivi

Dinamove nade pobjednici Memorijala vukovarskih branitelja

Dinamo je pobjednik 15. po redu Memorijala vukovarskih branitelja.

Franjo Ivanović (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Momčad Dinama uzrasta do 14 godina (U-14) pobjednik je ovogodišnjeg 15. po redu Memorijala vukovarskih branitelja koji se igrao u Vukovaru. Dinamo je u finalnoj utakmici rezultatom 4:0 pobijedio momčad NK Osijeka i tako zasluženo, još jednom, osvojio prvo mjesto na ovom turniru koji okuplja sve prvoligaške momčadi i naziva se neslužbenim prvenstvom Hrvatske za ovaj uzrast.

Treće mjesto na turniru osvojila je momčad Rijeke dok je četvrta bila Selekcija Hrvata iz Njemačke. O superiornosti igrača iz Dinama govori i to da su sve nagrade namijenjene najboljim igračima otišle za Zagreb.

Tako je najbolji vratar Mislav Zadro koji u pet utakmica nije primio niti jedan pogodak dok je najbolji strijelac Ivan Šaranić sa šest postignutih golova. Za najboljeg igrača proglašen je Viktor Kanižaj.

Nagrada za fair play dodijeljena je momčadi Selekcije Hrvata iz Njemačke. Uz deset prvoligaških momčadi ove godine na turniru su nastupile i momčadi Sesveta, Hrvatskog dragovoljca i HNK Vukovara 1991. kao i tri selekcije Hrvata iz dijaspore i to Selekcije Hrvata iz Njemačke, Selekcija Hrvata iz Austrije i Selekcija Hrvata iz Švicarske i Švedske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider