Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'bilo je fantastično'

Dinamovci sretni zbog navijača, ali ne i rezultata: 'Hajduk je igrao dobro'

Dinamo je na u prvom kolu nove sezone domaćeg prvenstva odigrao 1:1 s Hajdukom čime modri kapetan Arijan Ademi i nije najsretniji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Nezadovoljan sam. Hajduk je prvi stigao do gola i možemo biti sretni što je tako završilo. Imali smo neka pogrešna dodavanja i bili smo dosta spori. Svakako je pozitivna stvar toliki broj navijača, žao mi je samo što im nismo poklonili sva tri boda'', rekao je Arijan Ademi, prenosi službena stranica kluba.

[KOMENTAR] Hajduk pogodio s pojačanjima: Jefferson 'pojeo' Ćorića, 'rupe' u obranama

[GALERIJA] Ovakvu smo sliku Maksimira dugo čekali: Ovo je derbi!

Damir se složio s Damirom: 'Remi je pravedan ishod derbija'

Ivo Pinto je dodao:

''Prva je utakmica sezone bila derbi i to je odličan početak. Sve je bilo dobro, posebno atmosfera. Hajduk je igrao dobro, nisu samo čekali u obrani već su igrali prema naprijed i dobro su nam parirali. Mislim da ne trebamo biti nesretni, ali s druge strane ne možemo biti zadovoljni. Imali smo dobre prilike i akcije, ali naravno da možemo igrati bolje. Ipak, za prvu utakmicu sezone mislim da je bila dobra utakmica. Moramo se odmah početi pripremati za idući utakmicu, u srijedu protiv Fole. Atmosfera je na Maksimiru bila nevjerojatna, navijači su bili sjajni. Hvala svima koji su došli na derbi.

I vratar Eduardo Carvalho je pohvalio atmosferu.

''Žao mi je što smo prvi primili pogodak pa smo morali loviti rezultat. Nije lako jer se momčadi uvijek ovdje brane, mi smo pokušavali konstantno, ali na kraju mislim da je remi i podjela bodova realan rezultat. Atmosfera je bila sjajna, to je ono što želimo i trebamo. Hvala svim navijačima, nastavit ćemo igrati za njih'', rekao je Eduardo.

Prvi nastup u službenoj utakmici imao je Marko Rog, najskuplji igrač u povijesti HNL-a.

''Bilo je fantastično i sretan sam što sam dobio priliku debitirati na Maksimiru u derbiju. Bilo je lijepo osjetiti atmosferu s 23 tisuće ljudi na Maksimiru. Nadam se da će se ovako i nastaviti'', rekao je Rog.

Je li vas iznenadio Hajduk u derbiju?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider