Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U petak s Lokomotivom

Dinamovci okrivili umor za bezidejni remi u Koprivnici

Slaven Belupo i Dinamo odigrali su jučer u Koprivnici utakmicu bez pogodaka, ali i bez pravih prigoda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije to bila pretjerano zanimljiva utakmica pa na kraju i jedni i drugi mogu biti zadovoljni bodom.

"Čvrsta i teška utakmica. Kako se ono kaže - prava prvenstvena. Slaven se pokazao kao tvrda momčad, nije bilo lako igrati i "nula" je na kraju najrealniji ishod. Okrećemo se već novoj utakmici, petku i Lokomotivi", rekao je Marko Pjaca, u posljednje vrijeme najbolji igrač Dinama, ali jučer ni njemu nije išlo.

Slično poput Pjace razmišlja i rutiner Ognjen Vukojević.

"Neriješeno je najpošteniji ishod, a Slaven je bio pravi protivnik. Imali smo nekoliko prilika koje nismo iskoristili, a najvažnije je bilo da nismo dobili gol i da utakmica ne ode u krivom smjeru. Često se dogodi malo lošija utakmica nakon dva teška susreta koje smo imali protiv Rijeke i nema tu ništa posebno. Idemo dalje, već u petak nas čeka Lokomotiva, a onda uzvrat protiv Rijeke."

Za Dinamo je dobra stvar i to što je i nakon ovog gostovanja ostao neporažen u prvenstvu i vrlo lako mogao bi oboriti taj rekord na kraju sezone. Igrači su ovu utakmicu već zaboravili i okreću se onoj protiv Lokomotive.

"Teška utakmica protiv Slaven Belupa koji sada igra jako dobro. Mi smo možda malo umorni nakon teških utakmica protiv Rijeke u kojima smo se jako potrošili. Nije izgovor niti alibi, ali je istina. To je tako u nogometu, ne može se dobiti svaka utakmica i već razmišljamo o idućoj."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider