Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zadovoljni skupinom

Dinamovci nakon ždrijeba: 'Atraktivna skupina, Bayern je megamomčad'

Trener hrvatskog nogometnog prvaka Dinama Zoran Mamić i nogometaši Marko Pjaca i Marko Rog bili su zadovoljni nakon održanog ždrijeba Lige prvaka koji je 'Modre' smjestio u skupinu s Bayernom, Arsenalom i Olympiakosom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Moram priznati da sam prije ždrijeba rekao da ćemo igrati s Bayernom, Olympiakosom i Realom. Pogodio sam dva kluba, a izvukli smo i Arsenal. Čekaju nas odlične utakmice, sjajan nogomet, vjerujem pune tribine, a mi ćemo "poginuti na terenu". Što će nam to donijeti, vidjet ćemo", kazao je Mamić.

Usprskos teškoj, ali i atraktivnoj skupini trener 'Modrih' vjeruje da će njegovi odabranici 'nekoga okrznuti'.

"Rekao sam već nakon Skenderbeua i dalje vjerujem u to da ćemo nekoga "okrznuti". Kažem, dat ćemo sve od sebe, bit će bolji i pametniji nego što smo bili do sada, ali naravno da ne treba očekivati čuda," poručio je trener 'modrih' pa zaključio:

"Igramo najskuplje natjecanje na svijetu, idemo zajedno svi skupa stvarati pozitivnu atmosferu, uživati što smo dio ovoga, a već sam rekao da ćemo dati apsolutno sve za što bolji rezultat pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti.

Ponajbolji igrač Dinama u kvalifikacijama Marko Pjaca svjestan je kako je skupina teška.

"Grupa je teška, kao i svaka u Ligi prvaka. Bayern je megamomčad i sigurno se veselimo igrati protiv takve ekipe pred punim stadionom. Arsenal isto ne treba posebno predstavljanje jer znamo o kakvoj se ekipi radi, a Olympiakos je ipak nešto slabiji od te dvije momčadi, ali su prvaci Grčke i odlična momčad. Što reći? Probat ćemo odigrati što bolje, dati sve od sebe i osvojiti bodove", poručio je Pjaca.

Njegov imenjak Rog smatra kako je Dinamo izvukao atraktivnu skupinu i nada se kako će se utakmice igrati pred punim tribinama.

"Izvukli smo atraktivnu skupinu i bit će jako lijepo igrati pred punim stadionima, kod kuće i u gostima. Siguran sam da ćemo svi dati sve od sebe i probati ostvariti što bolji rezultat", kazao je Rog.

Na pitanje osijeća li nervozu uoči starta elitnog natjecanja 'Starog kontinenta', Rog je dodao sa smiješkom. "Nervoza? Možda malo, ali prije svega su Liga prvaka i ovakvi protivnici takav motiv da će svi koji dobiju priliku dati svoj maksimum.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider