Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Posebna utakmica za mene"

Dinamova legenda i bivši igrač Benfice: "Portugalci su uzdrmani, Modri imaju veliku priliku"

Reporter Dnevnika Nove TV Milan Stjelja razgovarao je u Portugalu s Tomom Šokotom.

Tomo Šokota (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Uoči utakmice Benfica - Dinamo uživo se u Dnevnik Nove TV javio reporter Milan Stjelja. Razgovarao je s Tomom Šokotom, legendarnim napadačem Dinama koji je tijekom svoje karijere (od 2001. do 2005. godine) igrao za Benficu.

Mogu li Modri u četvrtfinale Europske lige?

"Cijeli tjedan ponavljam da je ovo posebna utakmica za mene, sretan sam što mogu biti ovdje, tu sam sa cijelom familijom. Mislim da Dinamo smirenom igrom, bez imalo straha i s puno samopouzdanja mogu napraviti rezultat."

Vi ćete biti za Dinamo?

"Naravno, to je moj klub, u tom klubu sam bio od svoje osme godine. Neće mi Portugalci ništa zamjeriti, Dinamo je klub u kojem sam stekao afirmaciju."

Bjelica je imao određenih problema sa sastavom, ali odabir je očekivan.

"Pa dobro, on nije nešto puno mijenjao, a zašto i bi kad mu dobro ide. Moru poznajem iz Druge lige, on je kreativac, ali vjerujem da može dobro odraditi tu ulogu defenzivnog veznog. Što se tiče Benfice, mislim da su oni malo uzdrmani nakon onog poraza u prvenstvu i sad nakon 2:2 u prvenstvu. To su sve igrači koji će se htjeti dokazati, ali po meni Dinamo ima dobru priliku. Pokazali su da znaju igrati, da se mogu nositi s Benficom i mislim da će biti sve u redu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider