Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
morao na policiju

Dinamov 'policajac' prijavio Pavasovića za prijetnje smrću Mariću

Hrvatski nogomet na Poljudu je još jednom dotaknuo samo dno…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sramotno suđenje Brune Marića, koji je sa svoje dvije pogrešne odluke kod dodjeljivanja i nedodjeljivanja penala Dinamu odnosno Hajduku uništio najveću utakmicu hrvatskog nogometa, ponovno je dokazalo kako domaći nogomet uistinu pluta u svojevrsnoj močvari. S vremena na vrijeme čak i potone na dno iste…

Pojedini čelnici Hajduka potpuno su izgubili kontrolu nakon doživljenog u derbiju i vulgarno napali suce, a sve je to lijepo zapisao Bruno Marić u svom izvještaju.

'U nadoknadi vremena u drugom dijelu igre Predsjednik N.O. HNK Hajduka gospodin Ljubo Pavasović-Visković došao je do kućice 4. suca i obratio mu se riječima 'jebem ti mater smeće jedno, grbavac gubavi kako Vam nije neugodno'. Po završetku utakmice dočekao je prvog pomoćnog suca gosp. Petrovića, priječio mu izlazak s terena za igru, unio mu se u lice riječima 'kud ćeš pičko, jebem te pičko, ovuda nećeš proći'. Po završetku utakmice gospodin Goran Vučević pri izlasku s terena za igru fizički je povlačio suce za dres i ruke, te im se obratio riječima 'pička Vam materina ovdje ste došli krasti, kako Vas nije sram'. Gospodin Miro Čolak oružar HNK Hajduka na kraju utakmice došao je kod 4. suca i obratio mu se riječima 'jebem Vam mater govnari, smeće, đubre', a po završetku na izlasku istim se riječima obratio sucima', napisao je Marić.

U izvještaju nema riječi o navodnim prijetnjama smrću od strane Ljuba Pavasovića Viskovića. Njega je policiji prijavio Krešimir Antolić iz Dinama! On je čuo navodne prijetnje smrću Bruni Mariću koje ovaj nije spomenuo u izvještaju. Zbog te je prijave Dinamovog povjerenika za sigurnost predsjednik NO-a Hajduka morao na policiju gdje je dao iskaz.

Prije toga je medijima rekao:

''Godinama te kradu i onda na ovako veličanstvenu predstavu pošalju opet jednog Bruna Marića, to nije ništa drugo nego svinjarija. To su kriminalci!'', bjesnio je Pavasović očito se ne bojeći novih kazni ekipe iz HNS-a.

''Tko da me kazni?! Šuker?! Ili Mamić?! Ne bojim se njihovih sankcija'', poručio je novinarima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider