Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Modri' traže talente

Veliki interes za Dinamov kamp u zavičaju Ćire Blaževića

Udruga za poticaj razvoja općine Novi Travnik "PRONT" i GNK Dinamo Zagreb organiziraju nogometni kamp u Novom Travniku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Udruga za poticaj razvoja općine Novi Travnik "PRONT" i GNK Dinamo Zagreb organiziraju nogometni kamp u Novom Travniku koji će biti održan od 3. do 7. lipnja na Gradskom stadionu u Novom Travniku.

Selektivni kamp Dinama, koji „modri“ organiziraju u zavičaju svojeg proslavljenog trenera Miroslava Ćire Blaževića, koji je rođen u obližnjem Travniku, predstavlja dugoročnu orijentaciju zagrebačkog kluba prema talentiranim igračima iz regije. Kamp je namijenjen igračima od 6-18 godina.

Marijan Vlak, direktor Dinamove škole nogometa, kaže da zagrebački klub svake godine organizira nogometne kampove po cijeloj Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, ali i po cijelom svijetu.

„Mi se nadamo i očekujemo veliki broj djece iz cijele Bosne i Hercegovine, da dođu u Novi Travnik i pokažu svoj talent i ljubav prema nogometu. Dinamo organizacijom nogometnih kampova dodatno popularizira klub i stječe bolji uvid u darovitost djece na ovim područjima. Imamo pozitivna iskustva sa organizatorom ovogodišnjeg Dinamovog kampa u BiH, a to je Udruga PRONT, na čelu sa Ivicom Džambasom. Oni su već uložili dosta truda da sve protekne na visokom nivou. Drugačije ni ne može, sve drugo bilo bi neozbiljno. Vjerujem da će sve skupa ispasti dobro“, kazao je Vlak.


Sa djecom će raditi ugledni treneri nogometne škole Dinamo Zagreb koji će po završetku kampa izabrati one najbolje koji će sudjelovati na završnom selektivnom Dinamovom kampu u Zagrebu.

Za više informacija pogledajte OVDJE.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider