Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer u postupku

Mamić želi najvećeg mladog talenta Srbije, ali roditelji mu ne daju u Dinamo

Kapetan mlade srpske reprezentacije Nemanja Maksimović (21) blizu je prelaska u Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznjak kazahstanske Astane nalazi se na meti Dinama, a Mamić je spreman za njega platiti koliko god treba, piše Kurir. I sam nogometaš nema ništa protiv dolaska u Dinamo, ali s time se ne slažu njegovi roditelji.

''Nemanja i Dinamo su u postupku. Sviđa nam se, a kada je tako, gazda Zdravko Mamić ne pita koliko košta. Pričali smo s Maksimovićem, on bi došao, ali njegovi roditelji koče stvar. Oni su podrijetlom iz Krajine ili Republike Srpske'', riječi su Mamićeva suradnika koje prenosi Kurir.

Dinamo bi za Maksimovića platio tri milijuna eura koliko nudi i moskovski Spartak.

''Nismo odustali od Nemanje. Garantiram da bi za samo godinu dana u Dinamu vrijedio najmanje 17 milijuna eura, to je novac za koji mi prodajemo mlade igrače u Europu. Igrat ćemo Ligu prvaka, utakmice protiv Juventusa, Seville i Lyona garantiraju da će biti na oku skauta najvećih kluba. Na njemu je da odluči.''

Maksimovićevi roditelji navodno se boje za njegovu sigurnost, no i njegov vršnjak Petar Stojanović je također Srbin.

''Petar Stojanović također je Srbin koji igra za Dinamo i ne fali mu dlaka s glave. Valjda je jasno da se ni Nemanja ni njegovi roditelji ne bi trebali brinuti za njegovu sigurnost u Zagrebu. Stojanović ima slovensku putovnicu, došao je iz Maribora, ali je Srbin i budućnost Dinama'', zaključio je Mamićev suradnik.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider