Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Pokažite svu raskoš'

Dinamo u Danskoj juri Europu do Božića: Čeka nas bespoštedna borba!

"Ne treba uopće posebno naglašavati važnost utakmice tako da očekujem 90 minuta bespoštedne borbe", kazao je dan uoči prve utakmice trećeg pretkola Lige prvaka protiv Aalborga u Danskoj trener zagrebačkoga Dinama Zoran Mamić.

Nogometaši Dinama su stigli u Dansku, te odradili trening na Nordjyske Areni u Aalborgu gdje će u srijedu u 20:15 započeti dvoboj.

Trener Zoran Mamić je na konferenciji za medije otkrio da zna da ga čeka kvalitetan i težak protivnik, ali je izrazio uvjerenje da će Dinamo ostvariti pozitivan rezultat.

"Očekujemo tešku utakmicu protiv momčadi koja je osvojila dansko prvenstvo i Kup u vrlo jakoj konkurenciji što dovoljno govori koliko su kvalitetni.Očekujem da moja momčad pokaže svu raskoš i kvalitetu koju ima, te da utakmicu odvedemo na našu stranu. Mi smo Dinamo i naravno da je uvijek pobjeda najbolji rezultat. Naravno, svjesni smo da je to lakše reći nego napraviti i mogu reći da bi bili zadovoljni s bilo kojim rezultatom u kojem ne izgubimo, a zabijemo pogodak", kazao je Mamić.

On je danskim novinarima odgovorio na pitanje koliko je zadovoljan igrama Dinama ove sezone:

"Pogledamo li samo rezultate onda smo zadovoljni jer imamo dvije domaće i dvije europske pobjede. Recimo, u zadnjoj utakmici smo dobili, ali smo primili tri pogotka što nikako nije dobro i znamo da protiv Aalborga moramo biti puno bolji", zaključio je Mamić.

Podsjećamo, ukoliko Dinamo eliminira Aalborg i izbori četvrto pretkolo Lige prvaka osigurat će automatski i nastup u skupinama nekog od europskih natjecanja, jer u slučaju ispadanja u četvrtom pretkolu LP-a Modre čeka Europa liga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider