Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
Nogomet
Drama u Norveškoj

VIDEO Dinamo se vratio u Zagreb: 'Bilo je nervoze, ali ne i straha'

Dan nakon drame u Norveškoj, Modri su stigli kući.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sinoćnjoj nevjerojatnoj utakmici, Molde nije iskoristio dva od tri penala, a Dinamo je u pet minuta postigao tri gola i vodio 3-0, da bi se Molde vratio i poravnao na 3-3. Dan nakon drame, trener Modrih, Zoran Mamić nije bio raspoložen za komentar utakmice... No, od komentara nisu bježali ostali članovi momčadi.

„Stvarno dosta teška utakmica, za vas gledatelje. Poveli smo 3:0 i mislili smo da ćemo pobijediti lakše nego smo očekivali, ali na kraju se to sve okrenulo i strepili smo zadnjih 20 minuta da prođemo dalje“, kazao je Arijan Ademi.

Marko Pjaca ističe:
„Vjerovali smo u sebe, znali smo da smo kvalitetnija momčad. Na kraju krajeva, oni su imali igrača manje, bilo je nervoze, ali straha ne.“

Strijelci za Dinamo bili su Pjaca, Ademi i Rog, a sva tri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu. Domaćini pak u prvom dijelu nisu iskoristili dva jedanaesterca i postigli su jedan pogodak. Ni u drugom dijelu nije bilo manje uzbudljivo. Još jedna penal za Molde, koji su ovoga puta domaćini iskoristili i povisili rezultat na 3:2. Molde je potom zbog drugog žutog ostao s igračem manje, ali i uspio izjednačiti na konačnih 3:3.

„Cijela situacija, okolnosti i sve u ovoj utakmici još do sada nisam doživio, a mislim da ni moji kolege nisu još odigrali ovako specifičnu utakmicu. Na sreću prošli smo, a to je najvažnije“, kaže vratar Eurdardo, dok Marko Rog dodaje:

„Zadovoljni smo najvažnije je bilo da prođemo, a to smo i ostvarili. Ispalo je malo nervozno na kraju, strepili smo do zadnje minute, ali mislim da smo zasluženo prošli i vjerujem da ćemo bolje igrati.“

U petak je ždrijeb posljednjeg pretkola Lige prvaka i tada će Modri doznati tko im stoji na putu do plasmana u grupnu fazu najjačeg europskog klupskog natjecanja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider