Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Korak bliže naslovu

Dinamo rutinski riješio gradskog rivala Zagreb

Nogometaši Dinama pobijedili su u 24. kolu Prve HNL na Maksimiru Zagreb s 2-0 (2-0), te povećali svoje vodstvo na ljestvici...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U gradskom derbiju Dinamo je osigurao pobjedu već u prvom poluvremenu golovima Čileanca Angela Henriqueza koji je u 27. minuti dobro ubačenu loptu Matela s desne strane iz blizine poslao u mrežu nemoćnog vratara Livakovića.

Dvije minute prije kraja prvog dijela mladi Sosa ubacuje s lijeve strane, a Ćorić prebacuje loptu do Henriqueza koji krasnim udarcem lijevom nogom s vrha kaznenog prostora šalje loptu u kut.

Susret je odigran na stadionu u Maksimiru, a sudio je pred 1.200 gledatelja Mihalj iz Velike Mlake.

Nnogometaši RNK Splita svladali su koprivničkog Slaven Belupa s 2-0 (1-0) i ubilježili prvu pobjedu u zadnjih 12 utakmica.

Splićani su po vrlo hladnim i vjetrovitim uvjetima uspjeli slaviti protiv Slaven Belupa pogocima Sokola Cikalleshija (34) i Marija Kvesića (54). Albanac Cikalleshi je u 34. minuti opalio s desetak metara, a lopta je pogodila jednog od braniča gostiju i prevarila vratara Karduma. Susret je odlučio Kvesić pogotkom iz slobodnog udaraca s 25 metara početkom drugog dijela.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider