Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Maksimir skoro pun?

VIDEO Dinamo promijenio odluku: Na derbiju ipak više od 22.000 navijača!

Čelnici Dinama ipak su se predomislili. Iz Maksimira poručuju kako će, bude li ustrebalo, otvoriti dodatna mjesta za nedjeljni derbi s Hajdukom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Dinamu su isprva zamislili da kapacitet Maksimira za derbi s Hajdukom bude 22.000 mjesta. Tribine sjever i zapad gore trebale su ostati zatvorene, no kako je prodaja ulaznica nadmašila očekivanja, a neki će reći i pod pritiskom javnosti, čelnici Dinama u zadnji su trenutak odlučili, bude li ustrebalo, pustiti u opticaj dodatni kontingent ulaznica.

Suludi potez čelnika Dinama: Maksimir na derbiju ipak neće biti pun!

„Prodaja ulaznica za derbi između Dinama i Hajduka (nedjelja, 19:00) i dalje ide odlično tako da naše blagajne i dan uoči derbija rade punom parom, no ulaznica i dalje ima i nisu sve tribine rasprodane. Konkretno, u subotu se još u ponudi nalaze ulaznice za tribine sjever dolje i istok. Dođe li do tog scenarija i rasprodaju li se sve ulaznice klub je napravio i napravit će sve kako bi osigurao dodatne kapacitete tako da nema bojazni da će netko tko ima želju uživo gledati derbi ostati zakinut za isto“, stoji u Dinamovu priopćenju za javnost.

Kako stvari trenutačno stoje, na Maksimiru će se okupiti više od 22.000 gledatelja, vjerojatno će ih biti između 25.000 i 30.000.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider