Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čak 11 inozemnih igrača

Dinamo predstavio nova pojačanja: 'Veliki klub, ima ambiciju igrati Ligu prvaka'

Iako su svjetski nogometni reflektori na Maracani, hrvatski nogomet sprema se za nove europske ispite...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je predstavio pojačanja za nadolazeću sezonu, a modra svlačionica u ovom trenutku broji čak 11 inozemnih igrača.

'Multi-kulti' kažu Nijemci. Tako to izgleda danas u Dinamu. Modre pripreme prolaze fazu asimilacije, najiskusniji internacionalci služe kao prevoditelji...

Doduše, sa sporazumijevanjem jedan čovjek ima najmanje problema u svlačionici.

''Znam engleski, njemački, francuski i hrvatski to je dovoljno. Sporazumijevamo se prvenstveno na engleskom'', rekao je napadač Radonjić.

Paulo Machado trebao bi biti nova modra desetka.

''Dinamo je bio dosta konkretan. Javili su se Olympiacosu. Brzo smo se dogovorili. Potpisao sam jer znam da je veliki klub, ima ambiciju igrati Ligu Prvaka'', izjavio je Machado.

Nekoliko dobrih intervencija na Kantridi vidjeli smo od Eduarda. Čovjeka koji je 35 puta branio za Portugalsku reprezentaciju.

''Ono što mogu obećati je da ću davati sve od sebe na treningu i utakmicama, pomoći ću svojim suigračima koliko god mogu, to isto očekujem i od njih'', rekao je Eduardo.

Leonardo Sigali je debitirao pogotkom.

''Znao sam Lucha Gonzalesa, ali i neke od prije koji su igrali. Lucho mi je rekao puno lijepih stvari, da se ne dvoumim oko potpisa za Dinamo jer je veliki klub'', objasnio je Sigali.

Zoran Mamić nema previše razloga za zadovoljstvo nakon Rijeke uoči Žalgirisa.

''Vjerujem da ćemo biti puno bolji nego protiv Rijeke i da ćemo osigurati prolazak dalje već u prvoj utakmici'', izjavio je novopridošli Andrijašević.

Andrijašević je, naravno, najzanimljivije Dinamovo pojačanje.

''Taj prijelaz je došao kad je Hrvatska igrala na Svjetskom prvenstvu pa se nije previše pisalo o tome, što je dobro'', izjavio je bivši igrač Hajduka.

Na Poljudu ga se zvalo 'Mladoženja' zato što je jedan derbi preskočio zbog svadbe. Radonjić iz Istre tražit će, pak, svoju šansu pored Duje Čopa, a lijepe stvari stručnjaci predviđaju Marku Pjaci.

''Nadam se da će biti u pravu, moram se truditi raditi što više i pokazati što mogu'', rezonirao je Pjaca.

Nakon Rijeke, pred Dinamom je vrlo važna utakmica protiv Žalgirisa, a već nakon nje ćemo možda za neke igrače moći reći da će biti pojačanje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider