Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Neviđeni luksuz u HNL-u

VIDEO: Dinamo predstavio najveće 'pojačanje' za novu sezonu!

Dinamo je u nedjelju podno južne tribine maksimirskog stadiona predstavio svoje najveće "pojačanje" za novu sezonu, kako su slikovito najavili u Maksimiru.

Autobus marke Starliner dugačak je 14 metara, vrhunski opremljen kako bi prva momčad Dinama i stručni stožer na putovanjima imale najbolje moguće uvjete i komfor. Opasan lav kao glavni vizual glavni je element autobusa koji se proteže duž cijele bočne strane, a šapa s kandžama i razderotina na drugoj bočnoj strani autobusa simbol su hrabrosti s kojom Dinamo putuje na utakmice. Ideja za dizajn autobusa nastala je na maskoti kluba lavu Plavku, nadimku prve momčadi ''modri lavovi'' i činjenici da lav već duže vrijeme simbolizira Dinamo, ističu u Dinamu.

Osim prekrasnog vizuala, bitno je spomenuti tehničke karakteristike autobusa. 30 udobnih sjedala od kojih 20 s posebnim sustavom električno podesivog naslona za noge sigurno će poboljšati udobnost vožnje našim prvotimcima, kao i dva posebno opremljena sjedala u prednjem dijelu autobusa za trenera. Poseban ormar s monitorom i DVD playerom omogućit će treneru analiziranje utakmica i pripremu taktike tijekom putovanja, a cijeli je autobus opremljen modernim satelitskim sustavom za primanje signala tijekom vožnje. Igrači Dinama često putuju na kraća, ali i na duža putovanja, a u novom će autobusu imati na raspolaganju kuhinju, hladnjak, kuhalo, mikrovalnu pećnicu i kuhalo za kavu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider