Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Modri' po pobjedu

Dinamo otputovao u Rumunjsku: 'Uopće ne razmišljamo o ispadanju'

Nogometaši Dinama otputovali su u Rumunjsku gdje ih u četvrtak očekuje susret protiv Petrolula u doigravanju za Europsku ligu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Kvalitetna su momčad, a posebno su opasni doma gdje prošle sezone u prvenstvu nisu izgubili nijednu utakmicu. To dovoljno govori kakvu podršku imaju kod kuće, a sigurno će i protiv nas stadion biti pun. Idemo u Rumunjsku po dobar rezultat, a zna se koji nam je cilj u dvije utakmice, plasman u Europsku ligu. Nemamo razloga to skrivati", rekao je danas Ademi uoči leta za Bukurešt.

Nakon toga ih čeka još 60-tak kilometara vožnje do Ploiestija, a navečer će održati trening na stadionu Petrolula.

"Vidjeli smo već na pripremama u Sloveniji koliko su dobri. Naravno, nije ta utakmica reprezentativna, jer smo mi tek stigli na pripreme i bili smo na samom početku sezone. No, svejedno možemo nešto izvući iz tog susreta. Recimo, Mutu je stvarno odličan igrač i u svakom potezom se vidi kako se radi o pravom španeru, a nezgodni su i veznjaci, Portugalac Teixeira i Urugvajac Juan Albin, te napadač Toto Tamuz. I dva zadnja vezna su im dobra. Stvarno dobra momčad i morat ćemo biti pravi", istaknuo je Ademi, a prenosi internetski portal Dinama.

Dinamo je u 3. pretkolu ispao od Aalborga, ali trener Zoran Mamić je uvjeren da se Petrolul može svladati.

''Petrolul ima kvalitetne pojedince, ofenzivno je nastrojen, ali nije kompaktan kao Aalborg. Imaju vrlo opasnu četvoricu ofenzivaca i tu će nam prijetiti velika opasnost, ali nisu izvanzemaljci, sigurno smo kvalitetniji. Uopće ne razmišljamo o ispadanju'', rekao je Mamić.

Prva utakmica igra se u četvrtak u Rumunjskoj u 19.15 sati, a uzvrat je za tjedan dana u Zagrebu. (Hina / VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider