Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reprezentacija u Splitu?

Dinamo opet podbacio, a braća Mamić se obrušila na Split i Hajduk

''Dokazat ću vam da sam najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa'', poručio je Zdravko Mamić u Splitu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je odigrao loše i treću utakmicu u zadnjih deset dana. Zadar je platio ceh nakon debakla u Salzburgu, no nakon toga stigle su dvije nove razočaravajuće predstave. Prvo je izbjegnuta sramota u Opatiji, kada je Modre sudac spasio u 89. minuti dosudivši penal i tako spriječio ispadanje od četvrtoligaša u Kupu, a na Parku mladeži je RNK Split uspio sačuvati svoju mrežu (0:0).

Ne igra dobro momčad Zorana Mamića, a on sam je optužio svoje nogometaše u Opatiji da ne igraju za klub već za sebe. Nakon 'nule' u Splitu za neuspjeh je optužio domaćina.

''Ne prihvaćam tezu da smo u krizi. Još nismo izgubili u prvenstvu u kojem smo prvi, a u Europskoj ligi još imamo aktivan rezultat. Nisam očekivao ovako defanzivan Split. Nisam baš očekivao da će se baš toliko braniti'', poručio je Mamić mlađi.

Njegov brat je također bio u Splitu nakon što mu je istekla kazna dolaska na utakmice u tom gradu. Nakon što su ga BBB-i optužili da je naručitelj napada vatrenim oružjem na njihove pripadnike, Dinamov gazda polako se vraća pod svjetla reflektora.

Okupljenima je prvo nahvalio Splitovog novopečenog reprezentativca Marka Roga.

''Dugo se kod nas nije pojavio takav talent. Ne znam zašto plaćam ove moje kad ga nisu vidjeli. On je čudesan igrač. Kupio bih ga ujutro da mogu. Nemam dobra iskustva sa Žužulima koji su odbili pet milijuna eura za Rebića.

Mirno spava zbog Hajduka

Onda je Mamić prešao na jednu od omiljenijih tema, stanju u Hajduku koji grca u besparici, ali i uživa uvjerljivo najveću potporu navijača.

''U Ligi 10 imamo ozbiljne projekte Dinamo, Rijeku i Split. Treba nam jaki Hajduk, nadam se da će njegovi navijači prestati slaviti 200 bodova zaostatka za Dinamom u zadnjih deset godina. Valjda će shvatiti da ova nesposobna uprava vodi klub u propast.''

Mamić je otišao korak dalje i najavio dovođenje reprezentacije u Split.

''Nitko u HNS-u nije protiv toga da reprezentacija igra u Splitu. Neka se Torcida i navijači dogovore i mi ćemo doći. Dokazat ću vam da sam najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa i borit ću se da reprezentacija dođe na najljepši hrvatski stadion. Ovi su navijači čudesni, ali ne mogu reketariti klub. Neka se Brbić i društvo maknu iz Hajduka jer nisu sposobni'', poručio je Mamić koji tvrdi da ga Hajduk ne brine i da zbog njega mirno spava.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider