Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dosad poraz pa pobjeda

Desetkovani juniori Dinama čekaju Grke: Više od pola momčadi u Čileu!

Osim prve momčadi za nastavak natjecanja u Ligi prvaka pripremaju se i Dinamovi juniori koje u utorak u 15 sati na stadionu Hitrec-Kacianu očekuje ogled protiv Olympiakosa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dva kola na prvom mjestu F skupine je Arsenal sa šest bodova, Dinamo i Olympiakos imaju po tri boda, a na začelju je Bayern Munchen bez bodova.

"Očekuje nas teška utakmica s grčkim protivnikom. Olympiakos je u utakmici s Arsenalom pokazao kvalitetu i koliko su dobra ekipa. Činjenica je da nam nedostaju neki igrači koji su s hrvatskom reprezentacijom na Svjetskom U-17 prvenstvu, ali bez obzira na taj nedostatak tražit ćemo dobru igru i dobar rezultat. Vjerujem u svoje igrače i nadam se da će utakmica dobro proći ako ćemo se držati dogovora. Također, vjerujem da ćemo biti još bolji ako ćemo imati podršku s tribina kakvu smo imali na utakmici s Arsenalom. Nadam se da će sve proći dobro i da ćemo vidjeti jednu dobru utakmicu i naravno, da ćemo upisati pozitivan rezultat," poručio je trener Mario Cvitanović.

Od igrača prve momčadi Dinama koji mogu nastupati za juniore za ovu će utakmicu konkurirati Amer Gojak i Dani Olmo, dok će Filip Benković i Ante Ćorić konkurirati za seniorsku utakmicu Lige prvaka.

Podsjetimo, Dinamo je u prvom kolu ispustio bodove izgubivši kod kuće od Arsenala (0:2), da bi u drugom kolu Dinamovi juniori sjajnom igrom svladali Bayern (2:1). Olympiakos je u prvom kolu slavio 1:0 protiv Bayerna, a zatim je u drugom kolu u Londonu izgubio od Arsenala 2:3.

3. kolo

DINAMO - Olympiakos
Arsenal - Bayern

LJESTVICA:

1. Arsenal 2 2 0 0 5-2 6
2. Olympiakos 2 1 0 1 3-2 3
3. DINAMO 2 1 0 1 3-3 3
4. Bayern 2 0 0 2 1-3 0

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider