Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stari znanci iz Luksemburga

Dinamo kreće u pohod na Ligu prvaka: 'Neka sezona potraje što duže'

Dan uoči početka Lige prvaka na Maksimiru i utakmice protiv Fole Esch trener Modrih Damir Krznar i bočni igrač Josip Pivarić najavili su susret.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Veseli nas početak europskog dijela naše priče koja će, nadamo se, potrajati što dulje. Fola Esch je slična ekipa onoj od dvije godine, par igrača je došlo novih, ali trener i nogomet koji igraju su ostali isti. Njihove individualne kvalitete sigurno nisu na našem nivou, ali taktičkom disciplinom pokrivaju te moguće nedostatke", rekao je privremeni trener Modrih Damir Krznar, a lijevi bek razmišlja slično:

"Znamo da smo favoriti i da se od nas očekuje dobra utakmica i, možemo to tako reći, sigurna pobjeda kojom bismo već u prvoj utakmici riješili pitanje prolaska u 3. pretkolo. Mi prihvaćamo tu ulogu, ali to je ipak na papiru i kada istrčimo na teren trebamo dati sve od sebe kako bismo to i ostvarili te europski put počeli na najbolji mogući način", kaže Josip Pivarić.

Modri su prije dvije godine igrali protiv Fole i unatoč konačnih 6:0 prolaz nije bio tako lagan.

"Mi smo u četiri poluvremena protiv Fole samo u jednom bili dominantni, tamo u nastavku kada smo zabili pet golova. Prvi dio tamo je bio težak, a doma smo dobili 1:0 i nije bilo lako. Prošle godine su oni igrali protiv Gotheborga gdje su iz Švedske donijeli nulu i onda doma ispali. Kažem, defenzivno su dobro posloženi i morat će se proliti dosta znoja za rezultat koji želimo."

Trener Modrih ne može računati na dokapetana Arijana Ademija umjesto kojega će igrati Gonçalo ili Pamić, a možda bude i još jedna promjena u sastavu. U svakom slučaju, trener se nada lijepo popunjenim tribinama:

"Vjerujemo da će sutra također biti lijepa atmosfera, a mi ćemo dati sve od sebe za što bolji rezultat."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider