Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Definitivno odlazi

Dinamo dogovorio sve detalje oko transfera Duje Čopa!

Hrvatski nogometni prvak Dinamo objavio je u nedjelju kako je s talijanskim prvoligašem Cagliarijem dogovorio sve uvjete oko prelaska Duje Čopa (24) na Sardiniju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Duje je bio među igračima koje smo bili spremni pustiti ove zime i nakon nekoliko ponuda u dogovoru s igračem smo odlučili kako je ova Cagliarija najbolja za sve. U posljednje dvije godine Duje je bio važan dio naše momčadi i svojim je golovima sudjelovao u mnogim uspjesima kluba, ali procijenili smo kako je sada došlo vrijeme za rastanak i iskreno mu želim puno sreće u Italiji", rekao je trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Financijski detalji transfera nisu objavljeni.

Čop je u Dinamo došao kao slobodan igrač u ljeto 2012., te u dvije i pol godine te je upisao 110 nastupa i zabio 60 golova, a prošle je sezone sa 22 pogotka bio najbolji strijelac Prve HNL. Dobre igre u Dinamu donijele su mu i poziv u reprezentaciju za koju je dosada upisao dva nastupa.

Sa 12 pogodaka u jesenskom dijelu sezone Čop je bio drugi strijelac lige, iza Andreja Kramarića, koji je nedavo prešao u engleski Leicester City, sa 21.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider