Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što se stvarno dogodilo?

Dinamo demantirao da su 'zaboravili Ćorića na Poljudu'

Iz Dinama je stiglo priopćenje vezano za pisanje dijela medija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što se u dijelu medija pojavila informacija kako je Dinamo nakon izgubljenog derbija napustio Poljud bez 'zaboravljenog' Ante Ćorića, to je oštro demantirala PR služba maksimirskog kluba. Mladi Ćorić je na Poljudu ostao zbog doping kontrole, a klupski je autobus stadion napustio bez svog najvećeg talenta.

Priopćenje Dinama prenosimo u cijelosti:

''GNK Dinamo mora reagirati na medijske natpise koji su se u srijedu ujutro pojavili na brojnim hrvatskim portalima u vezi "ostavljanja Ante Ćorića" na Poljudu nakon prvenstvene utakmice Hajduk – Dinamo. Kao i bezbroj puta dosada, radi se o apsolutnim i potpunim neistinama odnosno lažima koji nemaju baš nikakve veze sa stvarnim događajima.

Što se stvarno dogodilo? Ante Ćorić je bio nasumično izabran za doping kontrolu kojoj se podvrgnuo nakon odigrane utakmice. Dok su suigrači i trener obavljali medijske obaveze i pripremali se za polazak kući Ante još uvijek nije uspio dati dovoljnu količinu urina potrebnu za doping test.

Obzirom da gostovanje Dinama u Splitu osigurava veliki broj policajaca naravno da nije bilo logično da svi oni, a ima ih na stotine, čekaju na cesti , semaforima i po Splitu satima dok Ćorić ne pomokri dovoljnu količinu za test. Posebno kada se to, a znalo se događati, može čekati do dugo u noć. Samo iz tog razloga je autobus i većina delegacije pod policijskom pratnjom krenula prema Zagrebu dok su, u dogovoru s trenerom, Ćorića na Poljudu ostali čekati klupski djelatnici sa službenim automobilom.

Nakon osam popijenih bočica vode Ante je oko 20 sati završio s dopingom i skupa s klupskim liječnikom i djelatnicima kluba te dva policijska vozila s izuzetno simpatičnim i korektnim policajcima koji su se satima družili s našim djelatnicima krenuli prema Zagrebu. Policijska pratnja je, kao i uvijek, prepratila djelatnike kluba i našu mladu zvijezdu do Vrpolja.

Medijske konstrukcije koje su jutros izašle na jednom portalu, a potom sistemom "copy-paste" i brojnim drugima, kao i obično bez ikakve provjere istinitosti, zaista puno govore o njima samima. Žutilo je jedna stvar i postoji svugdje u svijetu, ali ovakve laži i potpuno izmišljene priče "podebljane" Spielbergovskim "lutanjem Ćorića po stadionu uz dozivanje suigrača i trenera" zaista prelaze sve granice.

Naravno, GNK Dinamo će poduzeti pravne mjere kako bi zaštitio imidž kluba kao i našeg mladog igrača.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider