Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tako blizu...

Dinamo bez statusa nositelja, ali Cici se želja ispunila: Evo potencijalnih suparnika

Zagrebački Dinamo saznao je imena potencijalnih suparnika u play-off rundi Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši zagrebačkog Dinama ipak neće imati status nositelja u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Dva iznenađenja su bila potrebna da se Dinamo ugura među pet klubova koji će biti nositelji, međutim Celtic, Salzburg i Legia nisu dozvolili iznenađenje, dok je izraelski Hapoel Beer Sheva šokirao Olympiakos i s minimalnih te ukupnih 1:0 ga izbacio iz Europe.

Za iznenađenje večeri pobrinuo se izraelski sastav koji je izbacio grčkog prvaka. Nakon što su u Pireju odigrali 0-0, Izraelci su na svom travnjaku pobijedili 1-0, a pogodak odluke zabio je Shir Tzedek u 79. minuti.

Ispunila se tako želja trenera Dinama Zlatka Kranjčara koji je poželio da u posljednjem kolu kvalifikacija izbjegne grčkog prvaka.

Celtic je protiv Astane slavio 2-1 nakon što je prva utakmica završila 1-1. Pobjednički pogodak škotski velikan je zabio u drugoj minuti sudačke nadoknade iz jedanaesterca kojeg je realizirao Dembele.

Dalje su prošli i Salzburg, te varšavska Legija. Salzburg je na svom travnjaku pobijedio albanski Partizani 2-0 nakon što je u prvom susretu pobijedio 1-0. Legija je u Varšavi odigrala 0-0 protiv Trenčina i tako obranila 1-0 pobjedu iz prve utakmice.

Još u utorak prolaze su osigurali APOEL i Viktoria Plzen.

Potencijalni suparnici Dinama u play-off rundi kvalifikacija za Ligu prvaka su: APOEL, Viktoria Plzen, Salzburg, Legia Varšava i Celtic.

Ždrijeb play-off runde Lige prvaka održat će se u petak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider