Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
je li ovo moguće?

VIDEO Zbog njega će 'živi zid' otići u povijest: Zabija kao od šale

Bilićevo otkriće sezone nastavlja oduševljavati nogometne zaljubljenike...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski nogometni veznjak Dimitri Payet postao je treće pojačenje West Hama na početku ove sezone za koje je menadžer Slaven Bilić dao 14 milijuna eura. Stigao je kao veliko pojačanje, ali nitko nije vjerovao da će biti ovako veliko.

Payet praktički na svojim leđima vodi West Ham prema Europi sigurno, a možda i prema Ligi prvaka i naslovu FA Cupa. 'Čekićari' su i dalje u igri za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka, dok u FA Cupu igraju ponovljenu utakmicu četvrtfinala protiv Manchester Uniteda na svom Boleyn Groundu.

Payet je sjajan igrač, ali njegova specijalnost su slobodni udarci koje zabija kao od šale. Ove je sezone zabio četiri pogotka iz slobodnih udaraca za West Ham, te jedan za Francusku.

Prave ljepotice, jedan ljepši od drugog. Da čovjek jedva povjeruje kakav osjećaj za loptu ima ovaj bivši prodavač u trgovini. Za one koji su zaboravili, Payet je s 18 godina igrao u Nantesu, te je istovremeno radio u prodavaonici obuće i odjeće. Tada nije bio ni siguran želi li ostati u nogometu... Kakva bi to šteta bila da je napustio travnjak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider