Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stravičan lom

Najboljem od svih zvijezda bogate kineske lige noga puknula poput grančice!

Vodeći napadač kineske Super lige Demba Ba doživio je noćnu moru u porazu od gradskog rivala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šangajski gradski rivali odmjerili su snage u derbiju kineske Super lige. Trećeplasirani Shanghai SIPG slavio je u gostima kod Shanghai Shenhue s 1:0, no utakmica će biti zapamćena po stravičnom lomu noge napadača domaćina i najboljeg strijelca lige Dembe Be.

Bivši napadač Chelseaja i Bilićevog Bešiktaša u jednom je naoko mekanom duelu dobio udarac koji nije izgledao toliko žestoko, no noga mu je pukla poput grančice. Prekid je trajao nekoliko minuta, jer su liječnici morali imobilizirati nogu Senegalca koji je u 18 utakmica postigao 14 pogodaka.

Nažalost, ova sjajna sezona za njega je završena i predstoji mu stanka od najmanje šest mjeseci, a potpuni oporavak mogao bi trajati i do godinu dana.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u snimci, ali vas upozoravamo kako nije za one slabijeg želuca.

Spomenimo i kako je bivši hrvatski reprezentativac Sammir prije nekoliko dana ostvario transfer karijere, a danas je već debitirao za kineski Hangzhou Greentown u kojem je stigao na posudbu s godišnjom plaćom od 7 milijuna eura.

U 18. kolu kineske lige njegov novi klub odigrao je 0:0 protiv Shijiazhuanga i tako ostao na 13. poziciji u prvenstvu. Sammir je u igru ušao u 58. minuti.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider