Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najteži zadatak karijere

Lovren oči u oči protiv stroja za golove: Ne bojimo se!

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren obećao je navijačima Liverpoola da će obrana protiv Real Madrida, u sklopu 3. kola Lige prvaka, biti daleko bolja nego protiv QPR-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool je minulog vikenda slavio kod QPR-a s 3-2, no centralni branič 'redsa' Dejan Lovren nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi. U srijedu na Anfield stiže aktualni branitelj naslova i najtrofejnija momčad kada su europska klupska natjecanja u pitanju – Real Madrid. Napad iste predvodit će Cristiano Ronaldo, koji je ove sezone na brojci od 19 pogodaka (u svim natjecanjima), odnosno dva više od cijelog Liverpoola!

"Očito da je Ronaldo sjajan igrač. Osam utakmica u Primeri i 15 pogodaka je nevjerojatan učinak. No nije tu samo Ronaldo. Moramo se koncentrirati na sve igrače, jer i oni zabijaju pogotke. Moramo igrati kao momčad", rekao je Lovren na konferenciji za novinare uoči utakmice.

"Nećemo ponoviti igru kao protiv QPR-a, jer znamo kakva je momčad Real. Budite sigurni u to da ćemo biti mnogo bolji. Bit će užitak igrati protiv tih igrača. Respektiramo ih, ali ih se pritom ne bojimo. U srijedu ćete vidjeti nešto u potpunosti drugačije u odnosu na utakmicu protiv QPR-a", tvrdi Lovren.

Hrvatskom stoperu ovo neće biti prvi ogled protiv Cristiana Ronalda. Dok je još bio član francuskog Lyona Lovren se u tri navrata sastajao s portugalskim napadačem.

"Tada nisam pokrivao poziciju na kojoj je on igrao, pa samim time nisam imao previše susreta s njim na travnjaku", zaključio je Lovren, čiji je (tadašnji) Lyon u posljednje tri utakmice primio devet pogodaka od 'kraljevskog kluba'.

Real je u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima postigao 32 pogotka, što je u prosjeku gotovo pet golova po susretu!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider