Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Debakl i licemjerje na tribini protiv nasilja

Balić, Boban, Šola, ministar Primorac....samo su neka od pompozno najavljenih imena koja su trebala jutros nešto pametno reći na temu sprečavanja nasilja na sportskim i školskim igralištima, no nisu se pojavili na organiziranoj tribini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Štimac je ipak stigao, no on pak ima drugi problem. Na tribini je rado govorio, ali kada je riječ o njegovom sektoru, izjava nema.

Našem najpopularnijem rukometašu Ivanu Baliću, možda je bilo prerano, Zvonimiru Bobanu možda nevažno, Martina Zubčić možda se odmarala od plesa u zvjezdanom šou, a tko zna što je spriječilo Vladu Šolu. Zato se pojavio uvijek spremni Gordan Kožulj. No, nisu samo izostali sportaši.

Za nešto reći o temi, koja je navodno iznimno društveno važna, vremena nisu našli ni glavni gosti, Đurđa Adlešič i ministar Primorac. Vjerojatno će pojavljivanja na sličnim događajima tempirati prema trenucima prijeko potrebnima za razvoj njihove karijere. 

>> Nešto je trulo u sudačkoj organizaciji

Upravo to u posljednje vrijeme radi predsjednik Udruge prvoligaša - Igor Štimac. Nakon što je završio svoje predavanje na tribini o kulturnom i fer navijanju, gospodin Štimac, još jednom nije našao zgodnim dati bilo kakvu izjavu našoj TV ekipi. Predsjednik Udruge prvoligaša prisutan je kad treba komentirati različite utakmice, no na aktualna pitanja hrvatskog nogometa ne želi davati odgovore.

Tako ne misli da treba komentirati i situaciju u Zboru sudaca. Naime, nakon ostavke povjernika za suđenje, Željka Širića, jedina osoba koje je isplivala kao mogući nasljednik je Ante Kulušić. No ni on ne želi biti na tome mjestu.

Tko će biti novi sudački povjerenik saznat ćemo sutra, a kada će gospodin Štimac odlučiti da je jedna od njegovih dužnosti razgovarati s javnošću... Ako ne prije, onda sigurno kada zahukta kampanju za nasljeđivanjem Vlatka Markovića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider