Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne sviđaju mu se pitanja

VIDEO Šuker odbio odgovarati na pitanja Nove TV: Pogledajte kako je to izgledalo

U srijedu je održana skupština Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj je zaključeno da su ostvareni planovi za 2016. godinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Odlazak na veliko natjecanje prioritet je svakog saveza pa tako i HNS-u. Zato molim izbornika Čačića da nas povede prema Rusiji jer bi nam taj plasman, ne samo financijski, puno značio. Ove godine uspješne su nam bile i mlade reprezentacije, od U-15 do U-21. Bilježimo i uspješan nastup naših klubova u Europi", kazao je na početku Skupštine predsjednik HNS-a Davor Šuker ističući da su sigurnost na stadionima i slaba infrastruktura rak-rane našeg sporta.

"Imamo prekrasnu dvoransku infrastrukturu na čemu treba zahvaliti državi. No, što se nogometa tiče, nemamo ništa. Neka nam uzor bude Mađarska, koja je za 35 milijuna eura u Budimpešti izgradila prekrasan nogometni stadion. Takav stadion za 25.000 gledatelja trebamo i mi, ali mi nismo građevinska tvrtka", rekao je Šuker.

''Bila je to uspješna godina. Kad bih mogao išta vratiti, to je ona 118. minuta i da izborimo jedanaesterce protiv Portugala, ali to je sport, to je nogomet. Na kraju bih zahvalio svima koji su pomogli, a oni koji su malo odnemogli, želim im sve najbolje'', izjavio je predsjednik HNS-a na kraju izlaganja te onda krenuo odgovarati na pitanja novinara.

''Mislim da se treba držati toga da svako u svom dijelu mora odraditi svoj posao. HNS igra nogomet i nema instrumente da se bavi pitanjem huliganizma, ali uvijek će biti na dispoziciji državnoj instituciji i ministarstvu'', rekao je Šuker na pitanje kako bi prokomentirao izjavu predsjednice koja se kritički osvrnula na HNS i poručio kako nije dobio dojam da je ona na njihovoj strani.

Potom je uslijedilo, odnosno trebalo je uslijediti pitanje naše reporterke Ane-Marije Vuković, no Šuker je odmah počeo mahati prstom dajući do znanja ne želi odgovarati na pitanja od Nove TV

To nije prva takva situacija, jer predsjednik HNS-a već neko vrijeme izbjegava odgovarati na pitanja novinara Nove TV ili sudjelovati u intervjuu. Očito nepoželjna pitanja ili ona koja sugeriraju na probleme u HNS-u, nisu dobrodošla.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider