Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posudba do ljeta

Brat Dejana Lovrena želi oživjeti karijeru: Stigao u klub iz HNL-a

Reprezentativac Hrvatske u mlađim uzrastima zasad nije uspio razviti svoj talent.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Davor Lovren, brat hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, stigao je u Slaven Belupo na posudbu iz njemačke Fortune Düsseldorf.

Prije godinu i pol Lovren mlađi otišao je iz Dinama u Fortunu za odštetu od 750 tisuća eura, ali u Düsseldorfu nije uspio pronaći svoje mjesto pod suncem.

Doduše, skupio je 17 nastupa za prvu momčad, pritom postigavši jedan pogodak i upisavši dvije asistencije. Međutim, mahom se radilo o ulascima s klupe, a sveukupnih 600-tinjak minuta u tom periodu premalo je za igrača koji ima samo 21 godinu i nasušno mu treba minutaža.

"Drago mi je što sam stigao u Slaven Belupo, klub koji ima reputaciju jednog od najorganiziranijih i najstabilnijih u Hrvatskoj. Željan sam igre i golova i jedva čekam krenuti s treninzima. Cilj mi je svojim pristupom izboriti mjesto u momčadi i svojim igrama pridonositi dobrim rezultatima. Čeka nas uzbudljivo proljeće, polufinale Kupa i jedva čekam da sve skupa krene", izjavio je Lovren nakon potpisa ugovora o posudbi.

U raznim kategorijama u mlađim uzrastima Davor Lovren, koji igra na poziciji lijevog krila, za reprezentaciju Hrvatske upisao je 35 nastupa i postigao osam golova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider