Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve je spremno

Gazda Reala se izlanuo: Najveće pojačanje stiže u Madrid!

David De Gea iduće će sezone braniti vrata Real Madrida, sada je to jasnije nego ikada.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sapunica oko transfera Davida de Gee iz Manchester Uniteda u Real Madrid bliži se kraju. Iako su ga u jednom trenutku svi mediji već prebacili u Madrid, Manchester United je to demantirao i zakomplicirao situaciju. Navodno je Louis Van Gaal pokušao iskoristiti nezadovoljstvo Sergija Ramosa, ali se čini kao ucjena 'mi vama De Geu, vi nama Ramosa' nije upalila. Barem ne još...

Španjolski El Confidencial objavio je kako je Florentino Perez nedavno to i potvrdio uglednom članu jednog društva prijatelja Real Madrida iz Maroka. Mohammed Ammor iz TV kuće Al Jazeera otkrio je, piše isti list, kako mu je Perez u Kataru rekao da je transfer De Gee 'gotova stvar', dok je za Ramosa poručio kako 'vjerojatno ostaje'. Također, rekao je da neće biti ništa od mogućeg dolaska Artura Vidala iz Juventusa.

Marca pak piše kako je i Keylor Navas ušao u cijelu priču, jer bi on mogao put Manchestera gdje će se tražiti novi vratar.

Casillasov odlazak jasan je znak

A da u Madrid stiže i David De Gea potvrđuje i odlazak legendarnog Ikera Casillasa u Porto. On će se ovih dana i službeno oprostiti od kluba i navijača, a Real Madrid se od njega oprašta uz najviše počasti, kako pišu madridski mediji.

Također, 'El Confidencial' piše kako je Rafa Benitez inzistirao da u momčadi nema i Casillasa i de Geu. Navodno je htio izbjeći sukob legendarnog vratara i buduće dugogodišnje 'jedinice' španjolske reprezentacije. Zna Benitez da bi se takav 'hladni rat' mogao proširiti i na ostatak svlačionice, a tu mu definitivno ne treba.

Inače, Brazilac Danilo stigao je jučer u Madrid, a uskoro bi trebalo stići i zasad najveće pojačanje – David De Gea.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider