Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'žao mi je...'

De Rossi se 'posuo pepelom': Mandžukić dobio ispriku

Kapetan Rome javno se ispričao Mandžukiću...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vezni nogometaš Rome Daniele De Rossi uputio je javnu ispriku hrvatskom reprezentativcu Mariju Mandžukiću kojeg je uvrijedio prošlog vikenda u utakmici Serie A. De Rossi je Mandžukiću poručio 'ušuti gov... ciganski' nakon što se hrvatski reprezentativac žalio na jednu sudačku odluku koja je išla u korist Rominih nogometaša.

Takva Rossijeva reakcija naišla je na brojne kritike, te je popraćena od strane svih relevantnih europskih portala. Shvativši što je napravio, Talijan je odlučio uputiti javnu ispriku.

"Kamera me uhvatila kako izgovaram rečenicu koju nikada nisam namjeravao izgovoriti. Na travnjaku se govore puno gore stvari u 90 minuta utakmice, ali to nije nikakva isprika za ovo što sam ja rekao. Žao mi je zbog toga i ispričavam se svima koje sam uvrijedio", rekao je De Rossi.

Trener Rome Luciano Spalletti podržao je svog nogometaša rekavši da ga samo mora podučiti da idući put rukom pokrije usta. On u njegovim riječima nije pronašao ništa negativno...

Juventus je tu utakmicu dobio s minimalnih 1:0 čime je ostao na samo dva boda od vodećeg Napolija, dok se istovremeno udaljio od Fiorentine i Intera na četiri boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider