Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije jedini

Je li on prva sigurna žrtve Kloppove ljetne čistke?

Daniel Sturridge je prije dvije sezone bio hit među navijačima, a sada se čini kako je na izlaznim vratima kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Je li puklo između Daniela Sturridgea i Liverpoola, pitaju se engleski mediji u najavama još jednog njegovog povratka na teren. Ove je sezone odigrao tek šest utakmica nakon silnih ozljeda koje su ga pogodile. Sada ga muči zadnja loža, ali bi se mogao vratiti u kadar, ako ne sad za vikenda, onda za FA utakmicu s West Hamom u utorak.

Telegraph piše kako su Sturridge i ljudi koji vode njegovu karijeru nezadovoljni načinom na koji se prezentiraju igračeve nevolje s ozljedama. Prošao je pravu havariju od one umalo šampionske sezone prije godinu i pol dana kada je s Lusiom Suarezom harao Premierligom. Od tada je zaigrao u samo 24 utakmice!

Dolazak Jürgena Kloppa nije mu popravio raspoloženje. Sturridge je na glasu kao 'svilen' igrač, a kod Nijemca se traži savršena fizička pripremljenost. Klopp s trenutnim kadrom ne može u kratkom roku napraviti čuda, kojima su se možda neki navijači nadali, pa će na ljeto uslijediti veliko čišćenje svlačionice.

Stručnjaci su odmah prognozirali da je jedan od onih igrača Liverpoola koji ne može igrati Kloppov visokoenergetski nogomet baš Danny Sturridge. Cijela slika se dodatno pogoršala nakon nekih izjava njemačkog trenera o Sturridgeovoj percepciji boli.

Klopp je rekao da ovaj mora naučiti 'što je bol i što je ozbiljna bol'. To je u biti bio početak kraja Sturridgea u Liverpoolu u kojem će za njega pokušati dobiti neki lijepi iznos koji će popuniti budžet za ljetni šoping. Ugovor mu ističe za dvije godine i trebao bi potpisati novi ako ga klub želi zadržati, no sve je manje šansi za takav rasplet.

Kloppova čista bit će, nagađa se, žestoka, a time i i ljetni šoping. No, pričekajmo ljeto koje bi na tržištu transfera ove godine moglo biti jako zanimljivo.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider