Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prekinuo pregovore

Odlazi još jedna legenda Barcelone: Nova destinacija PSG ili Man. City

Propali su pregovori između Danija Alvesa i Barcelone oko produženja Brazilčeva ugovora, pišu španjolski mediji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Očekuje se da će desni bek Barcelone Dani Alves napustiti Camp Nou na kraju sezone. Pregovori oko produženja ugovora navodno su definitivno propali i teško može doći do novog obrata. Alves se jučer našao s čelnicima kluba kako bi zaključili „sapunicu“ koja traje već mjesecima.

FOTO Ovo je oproštajni dres Barce od Xavija: Camp Nou će gorjeti!

Prema informacijama Cadena SER-a, Brazilac je odbio novu ponudu Barcelone, čiji dres nosi od 2008., kada je stigao iz Seville u transferu vrijednom tridesetak milijuna eura, te je prekinuo pregovore, vjerojatno nezadovoljan financijskom ponudom.

Na dan kada je Xavi Hernandez javno obznanio odlazak s Camp Noua, Barcelona se tako u biti oprostila od još jednog senatora, igrača koji je ostavio dubok pečat u uspjesima katalonskog kluba u posljednjih sedam godina.

Da se nešto događa, moglo se zaključiti po enigmatičnoj poruci koju je Alves jučer ostavio na društvnim mrežama. Logično je zaključiti da Brazilac namjerava napustiti klub na kraju sezone. Alves bi trebao sljedećeg tjedna, pretpostavlja se u utorak, sazvati press-konferenciju na kojoj će objasniti razloge svoje odluke.

Spekulira se da bi njegova nova destinacija mogla biti Park prinčeva ili Etihad Stadium, odnosno PSG ili Manchester City.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider