Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Inter stiže na Poljud

Trener Hajduka odbrusio Maglici: 'Neka ne priča po novinama!'

Damir Burić je održao press konferenciju uoči Hajdukove utakmice s Interom iz Zaprešića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove subote s početkom u 17:00 na Poljudu se sastaju Hajduk i Inter Zaprešić, u sklopu 17. kola HNL-a.

Trener Bijelih Damir Burić u sastavljanju momčadi ima dosta problema. I dalje su ozlijeđeni Franck Ohandza i Julian Velazquez koji bi sigurno zauzeli mjesta napadača i desnog beka u početnoj postavi dok su Zoran Nižić i Marko Pejić tek počeli trenirati nakon dugotrajnih izbivanja.

Unatoč izostanku Ohandze, za očekivati je da će Burić na Inter krenuti s Nikolom Vlašićem kao lažnom devetkom, tim više što ga je Anton Maglica prilično naljutio za vrijeme reprezentativne stanke. Maglica je (uz ozlijeđenog Ohandzu) trenutno jedini klasični napadač u kadru prve momčadi, a svoje nezadovoljstvo minutažom iskazao je u medijima u posljednjih nekoliko dana.

"Bolje mu je neka ne priča po medijima nego da sprovodi svoje na terenu. Imao je svoju šansu u Osijeku, Milović je triput spuštao loptu glavom, a nitko nije išao na loptu. Igrač mora živjeti na terenu za te situacije, a ne po medijima iskazivati svoje nezadovoljstvo", prilično je jasan bio Burić.

Navijači ga davno prekrižili, a sad i trener

Zbog svoje kronične neefikasnosti Maglicu su već neko vrijeme navijači uzeli na 'zub'. Želju i borbenost mu nitko ne može osporiti, ali realizacija mu je najslabija strana, a to bi nekome tko nosi broj devet na dresu trebao biti glavni forte.

Maglici ugovor s Hajdukom istječe 30. lipnja 2016., zasad nema naznaka da će doći do produljenja i izvjesnije je da će doći do rastanka.

I dok je Maglici uputio kritike, Burić je pohvalio Iliju Nestorovskog, odličnog makedonskog napadača Intera koji je s 11 golova trenutno prvi strijelac HNL-a.

"On ima jako dobru sezonu, dobro se otvara u napadu i zna zadržati loptu. Jako je kvalitetan igrač, ima izvanredan osjećaj za gol, a zna i kreirati napade."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider