Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Da padnete u nesvjest

S 5 eura do golemog bogatstva: Trump, Leicester i Brexit = luđačka cifra!

Da ste stavili pet eura na - Trumpa, Leicester i Brexit - znate li koliko biste zaradili?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove godine dogodila su se brojna „čuda“, kako u politici tako i u sportu, barem u odnosu na ono što su prognozirali mediji i razno-razni politički i sportski analitičari.

Sportaši diljem svijeta šokirani izborom Trumpa: "Dajmo moć svim idiotima"

Leicester je postao prvak Engleske, Britanci su izglasali izlazak iz Europske unije, Chicago Cubsi su osvojili naslov prvak u MLB ligi nakon 108 godina i na posljetku je Donald Trump zatvorio godinu „čuda“ prilično uvjerljivo pobijedivši u utrci za predsjednika SAD-a od strane većine američkih medija favoriziranu Hillary Clinton.

Brojne prognoze i ankete pokazale su se potpuno promašenim, neki će reći da su ankete očito neprofesionalno provedene, jer anketa je znanstveni rad i tu velikih pogrešaka ne bi smjelo biti, ako su napravljene kako treba. Ključno je ono ako...

Kako god, da ste kojim slučajem vidoviti ili jednostavni pravi maheri u prognoziranju, mogli ste zaraditi milijune eura, dolara ili funti na kladionici.

Kada je objavljeno da će Trump biti kandidat za predsjednika SAD-a, omjer na Trumpovu konačnu pobjedu bio je 150/1. Dakle, bio je totalni autsajder, malo tko mu je davao šanse da će pobijediti i na konvenciji Republikanske strane, a kamoli da će biti konačni pobjednik izbora.

Da ste još sinoć uložili pet eura, funti ili dolara na pobjedu Trumpa na britanskim kladionicama, već danas biste zaradili oko 20.

Da ste isti iznos u lipnju uložili na okladu da će Britanci izglasati izlazak iz Europske unije, zaradili biste 45 eura. Da ste na početku prošle sezone uložili pet eura na okladu „Leicester prvak Engleske“, zaradili biste nevjerojatnih 25.000.

A da ste kojim slučajem povezali sve tri oklade i uložili pet eura, znate li koliko biste inkasirali? Nevjerojatnih 15 milijuna eura. Da ste još kojim slučajem dodali da će Cubsi biti prvaci MLB lige, konačna cifra bi narasla na oko 70 milijuna.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider