Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Giroud ušao i unio nered

Čudesan preokret Chelseaja: Njima neće puno značiti, ali njihovim protivnicima...

Na jugu Engleske odigrana je prva utakmica 34. kola Premierlige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliki preokret izveo je Chelsea u prvoj utakmici 34. kola Premierlige. Na gostovanju su pobijedili Southampton s 3:2 i to nakon što su domaćini imali dva gola prednosti poslije 60 minuta.

Tri boda su u ovom susretu imali puno veći ulog za Southampton (koji se grčevito bori za ostanak) nego li za Chelsea koji, unatoč ovom trijumfu, vrlo vjerojatno neće izboriti plasman u Ligu prvaka s obzirom da puno zaostaju za četvrtom pozicijom.

Pogotkom Dušana Tadića u 42. minuti Sveci su poveli, a u 60. je Jan Bednarek povećao vodstvo.

Minutu poslije toga Antonio Conte povukao je ključni potez: na klupu je poslao neraspoloženog Alvara Moratu, a u igru poslao Oliviera Girouda.

Samo devet minuta kasnije Francuz je postigao pogodak koji je utakmici vratio neizvjesnost. U 75. je Eden Hazard izjednačio, a u 78. Giroud postiže svoj drugi gol za potpuni preokret.

Chelsea je i dalje peti, sa 60 bodova iz 33 odigrane utakmice dok je Southampton ostao u zoni ispadanja i na samo pet prvenstvenih pobjeda ove sezone. Selidba u Championship čini se sve izglednijom za klub koji ima najbolju omladinsku školu u Engleskoj, ali i katastrofalnu transfer politiku...

 

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider