Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tko bi rekao

Cristiano Ronaldo se otvorio i otkrio svoj najveći životni strah

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo otkrio je u razgovoru za magazin Libero koji je njegov najveći strah u ovoj fazi života...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi će pomisliti da je nešto vezano za nogomet ili će jednostavno pokušati ismijati portugalskog reprezentativca, međutim Ronaldov najveći strah je smrt.

"Moj najveći strah je da umrem dok sam još mlad. Ne želim umrijeti mlad. Želim umrijeti kao starac, s 80 ili 90 godina. Želim raditi normalne stvari sa svojom obitelji, prijateljima, sa svojim sinom. Najbolje se osjećam kada vrijeme provodim igrajući nogomet sa svojim sinom", ispričao je Ronaldo.

"Ljudi koji me okružuju me guraju da idem naprijed. Oni su izvor dobrih vibracija i pozitivne energije i to je za mene najvažnije. Nastojim uživati u svakom trenutku svog života i nastojim uživati u nogometu. Nadam se da navijači uživaju jednako kao i ja".

Trostruki osvajač 'Zlatne lopte' tek se treba upisati u listu strijelaca u novoj sezoni Primere, u koju je Real Madrid krenuo remijem na gostovanju kod Sporting Gijona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider